Garden Design Brief

The old outbuilding was rebuilt to provide a studio office and guest accommodation  - the rebuilding process changed the ground levels and all the access points had to be freshly resurfaced.  The same limestone materials used in the front garden were traditionally random laid around the new studio and a seat wall was constructed to link the space to the small kitchen/greenhouse garden.  The seat wall allows for additional entertaining space and also an informal table for tea and potting up.  The greenhouse from Woodpecker joinery was built on a half wall of reclaimed bricks (Romsey reclamation)  – also used in the seat wall and brick piered wall.

 

Location

New Forest Village, Bashley, Hampshire


Budget

approx. £11,000 (included drainage work under slabs and side path not shown but not cost of greenhouse)